Hcap Capaciteitsbenutter banner Professionals 2016

Professionals

De voordelen van Hcap Capaciteitsbenutter

aandacht voor wie je bent

uitgaan van je kwaliteiten

na inschrijving is er maandelijks contact

Onze werkwijze

Voordat we u opnemen in ons bestand of voorstellen aan een relatie naar aanleiding van een vacature nemen we eerste contact met u op voor het maken van een kennismakingsgesprek. We willen graag weten wie u bent, welke waarden u belangrijk vindt, welke drijfveren u heeft en welke kwaliteiten u bezit.

 

Wij bewaren uw gegevens 6 maanden en zullen deze daarna vernietigen. In deze periode zullen 1x per maand contact met u opnemen om de stand van zaken van uw en onze kant te bespreken.

 

Mochten we in deze 6 maanden geen succesvolle match hebben kunnen realiseren, dan zullen wij u vragen of u nogmaals voor een periode van 6 maanden in ons bestand opgenomen wilt worden.

 

Bij een succesvolle match nemen wij tijdens de proefperiode nog een keer contact met u op om te horen hoe de werkzaamheden en uw nieuwe werkgever bevallen.

Omdat werving & selectie beter kan!

Als onderdeel van onze dienstverlening voeren we ook werving & selectie trajecten uit.

We werven en selecteren professionals in leidinggevende functies op het gebied van servicemanagement, capaciteitsmanagement of workforcemanagement in Noord en Oost Nederland.

 

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal in een contact center. Zij bepalen door hun houding en gedrag in belangrijke mate hoe klanten de serviceverlening van een organisatie ervaren.

Wij geloven dat je alleen het beste uit jezelf kunt halen wanneer je op je werk kunt zijn wie je bent (en niet wie je moet zijn). Daarom leren we graag de mens achter de kandidaat kennen. Dat wil overigens niet zeggen dat relevante kennis en ervaring onbelangrijk zijn. Beide aspecten zijn belangrijk maar wie je bent komt eerst.

 

Wilt u meer over ons weten, neemt u dan gerust contact met ons op.

CV toesturen

ongeldig e-mailadres

Contact

Heeft u vragen of wilt u met ons kennismaken?

Bel: 06-20 477 459

Een e-mail sturen kan ook

Wij nemen dan de eerstvolgende werkdag contact met u op.

 

E-mail sturen

Feedback

Heeft u informatie niet kunnen vinden, dan vinden wij dit erg vervelend.
Wilt u ons dit laten weten?
Dan kunnen we de informatie op onze website verder verbeteren.

 

© 2016 - Hcap Capaciteitsbenutter

^
Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren